x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Aangenaam: Frans de Wolff

Per juli 2020 Sr. Logistics Engineer bij Boostlogix

Mijn naam is Frans de Wolff en ik woon samen met mijn gezin in Utrecht. In mijn vrije tijd speel ik tennis en houd ik mijn conditie op peil met hardlopen en wielrennen.

Medio juli 2020 ben ik bij Boostlogix gestart als Logistiek Specialist / Sr. Logistics Engineer. Ik mocht gelijk starten als Manager Logistiek a.i. voor een klant in de retail. Binnen Boostlogix zal ik me vooral bezig gaan houden met Interim Management, warehouse- en transportoptimalisatie en -inrichting, tender management en support, supply chain procesbeschrijvingen en logistieke software pakketselectie en implementatie. 

Ik heb een ruime ervaring in het ontwerpen en inrichten van warehouses (Schenker) inclusief de selectie en implementatie van WMS systemen (Groenewout). Ook heb ik veel ervaring met multimodaal transport. Door mijn scherpe analyses en praktische en resultaatgerichte aanpak kan ik de opdrachtgevers van Boostlogix effectief en efficiënt adviseren en ondersteunen. Door te starten met het analyseren van de wensen en eisen van de opdrachtgever, kunnen we efficiënte oplossingen creëren. Op basis van de data kan ik zeer goed de gewenste analyses maken en zo optimale oplossingen berekenen en adviseren. 

Graag kom ik ook voor u in actie. Dus heeft u een logistiek vraagstuk? Neem contact met ons op, ik ga de uitdaging graag aan.