x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Inschrijving geopend voor Training Planner 2.0

De training start in januari in Tilburg en in het noorden van Nederland

In januari 2020 start de opleiding planner 2.0 op drie locaties in Nederland. Inschrijven kan vanaf nu voor de opleiding in Limburg, regio Arnhem en regio Tilburg.

Planner 2.0 is een praktijkgerichte opleiding van 10 weken. Deskundige trainers met ruime ervaring in het vak begeleiden de cursisten door de verschillende onderwerpen. Vaardigheden die getraind worden kunnen de transport planners direct in de praktijk brengen. Planner 2.0 sluiten zij af met een presentatie waarin een verbeter voorstel is uitgewerkt voor de eigen organisatie. 

De opleiding is ontwikkeld voor en door medewerkers in de logistieke sector. Logistieke experts, specialisten en trainers/coaches faciliteren de opleiding. Er is volop aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling naast de logistieke vakkennis die aan bod komt. Ook komt communicatie en samenwerking uitgebreid aan bod. Een concrete vraag / casus uit het eigen bedrijf vormt de rode draad van de cursus. Lees meer over Planner 2.0 en schrijf direct in via de website of vraag meer informatie aan.