x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Primagaz Benelux start Pilotfase met moderne Proof of Delivery oplossing

Gedigitaliseerd proces is mooie mijlpaal voor Primagaz

Primagaz Benelux levert gas aan bedrijven en particulieren in de Benelux. Om dat proces te verbeteren en digitaliseren is een project gestart. Boostlogix managed het project dat intussen de pilotfase bereikt. De chauffeur van Primagaz beschikt voortaan over een tablet in de truck. Een moderne oplossing met verschillende mogelijkheden die het leveringsproces sneller, makkelijker en nauwkeuriger maken. Dat zorgt weer voor een betere klantbeleving. Boostlogix ondersteunt Primagaz bij de start van deze pilotfase.

Digitale handtekening en gasmeterstanden 

Middels de tablet worden de gasmeterstanden vanuit de tankwagen automatisch ingevuld. De chauffeur ontvangt na levering van de klant hiermee een digitale handtekening voor akkoord. Het maken van foto’s tijdens levering hoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. 

Alle gegevens direct voor iedereen beschikbaar

De medewerkers op het kantoor van Primagaz die werken aan de administratie, planning en klantenservice kunnen realtime volgen hoe de levering gaat. Eventuele manco’s of fouten kunnen snel gecorrigeerd worden. Alle gegevens die tijdens de levering verzameld zijn, worden nu automatisch ingelezen in het ERP-systeem. Dit zorgt voor een belangrijke tijdsbesparing. 

Boostlogix ondersteunt bij start pilotfase

Vanuit Boostlogix wordt Primagaz ondersteund door de Logistieke Specialist/Business Consultant Hans van Daelen. Hans zit als projectmanager dicht op de inhoud. Hij zorgt ervoor dat het project, de implementatie van de digitale Proof of Delivery volgens afspraak verloopt. Deze pilotfase is een belangrijke mijlpaal voor Primagaz Benelux en haar partners.