x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

10 jaar Boostlogix Logistiek Adviesbureau

Boostlogix is volwassen geworden. We zijn gegroeid, hebben onze focus verlegd en zijn verder gespecialiseerd. En we bestaan 10 jaar. Een mooi moment om te kijken naar wie we zijn en wat we uitstralen. Na een decennia bleek het tijd voor een nieuw jasje. Een nieuwe huisstijl waarmee we nog beter laten zien wie we zijn.

De tijd vliegt, zeker als je het naar je zin hebt. Werken bij en voor Boostlogix is heerlijk. Ik ben iemand die van afwisseling houdt en voorheen al snel uitgekeken was op een baan. Bij Boostlogix heb ik enorm veel afwisseling en daar geniet ik elke dag van. Al 10 jaar, Boostlogix bestaat 10 jaar. Ik heb me in die jaren geen dag verveeld. Niet eens 5 minuten verveeld uit het raam gekeken. 

Gestart met jonge talenten

In 2013, 10 jaar geleden startten we met een clubje jonge talenten onder de naam Boostlogix, Logistics Knowledge Solutions. We werkten toen (en nu nog) met dames en heren die net afgestudeerd waren of zelfs nog bezig waren met afstuderen. Jonge mensen met een frisse kijk op de wereld en logistiek. Zij leerden veel van ons, en het leuke was dat wij ook veel leerden van hen. En dat is onze kracht: seniors die samen met juniors de logistieke bedrijven uitdaagden om te verbeteren, efficiënter te werken en zo productiever werden. 

Bouwen aan onze groeiende organisatie

Opdrachtgevers waren blij met ons, onze aanpak en onze input. We moesten opschalen en tussendoor ook aan onze eigen organisatie bouwen. Het team groeit, de gouden combinatie van juniors en seniors houden we in stand. Inmiddels zijn we een zeer enthousiaste club met 13 getalenteerde mensen die alles in zich hebben om u te adviseren, te helpen en te ontzorgen. We zijn intussen meer een “ketenregisseur” en zijn uw problemen steeds vaker vóór doordat we al in een vroeg stadium naar de organisatie mogen kijken. 

Passie voor transport en logistiek

Boostlogix is gegroeid, ouder en wijzer geworden en willen dit graag delen. Delen door u te voorzien van goede adviezen en ondersteuning. Door vooruit te kijken naar de toekomst. Want we staan de komende 10 jaar natuurlijk graag voor u klaar. We doen het voor u, wij worden blij als u tevreden bent. Ons enthousiasme halen we uit de passie voor ons vak en het feit dat we samen met u werken aan iets moois, verbetering, verduurzaming en optimalisatie.

Nieuwe huisstijl Boostlogix

Boostlogix is volwassen geworden. We zijn gegroeid, hebben onze focus verlegd en zijn verder gespecialiseerd. En we bestaan 10 jaar. Een mooi moment om te kijken naar wie we zijn en wat we uitstralen. Na een decennia bleek het tijd voor een nieuw jasje. Een nieuwe huisstijl waarmee we nog beter laten zien wie we zijn:

Een deskundige koploper; een gedreven, sympathieke sparring partner; een betrokken begeleider die weet waar hij over praat en wat nodig is. Niet lullen, maar poetsen. De vertalers van de theorie naar de praktijk. Een bedrijf met Brabantse roots die met hoofd, hart en handen logistieke, digitalisering- en kwaliteitsuitdagingen aangaat. We geloven in de kracht van samenwerking en de inzet van gezamenlijke talenten. Zo maken we de wereld van transport en logistiek elke dag een stapje beter.

Met gepaste trots laat ik u ons nieuwe logo en website zien. Neem een kijkje door alle expertises die we u intussen kunnen bieden. Tot slot wil ik u namens het hele team danken voor het vertrouwen in de afgelopen 10 jaar en staan we voor u klaar in de komende 10 jaar.

Eric Oomen