x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Boostlogix in de rol van coaching operations manager

Hulp bij implementatie noodzakelijke verbeteringen

Onze klant heeft onlangs een complexe verhuizing en herinrichting van haar logistieke operatie achter de rug. Deze verhuizing is de basis voor de volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf. Naast de verwachte groei in volumes is de ambitie om nieuwe diensten te ontwikkelen en nieuwe markten aan te spreken. Hiervoor moet het bedrijf worden geautomatiseerd en gemechaniseerd. Dit vroeg veel van de operationele leiding, omdat een gemechaniseerd warehouse andere structuur, aanpak en leiding vraagt. Voor de eindverantwoordelijke voor de logistieke operatie was de opdracht te groot; de bestaande operatie moet goed blijven draaien en tegelijkertijd moet die operatie de stap naar de toekomst gaan zetten.

Ondersteunen en coachen

De klant heeft Boostlogix gevraagd of zij een ondersteunende, coachende rol kan invullen en de operationeel manager kan helpen deze uitdaging te realiseren. Met de inzet van een sr. logistiek specialist voorziet Boostlogix in deze behoefte. Stap voor stap wordt de operationeel manager geholpen bij het implementeren van de noodzakelijke verbeteringen, waarbij naast de manager ook de overige sleutelfunctionarissen betrokken worden. Deze aanpak heeft inmiddels geleid tot een andere mindset en het proces van stapsgewijs verbeteren begint zijn eerste vruchten af te werpen.

Coaching, Traineeship of opleiding

Elk bedrijf en elk vraagstuk is anders. Daarom biedt Boostlogix veel maatwerk advies, coach-trajecten en incompany trainingen aan. Ook de Communicatietraining passen we per bedrijf en vraagstuk aan. Natuurlijk ligt hiervoor een gedegen basis klaar. Maar voor de specifieke bedrijfscultuur en -vraagstukken worden gerichte delen van de training aangepast. Daarnaast kunt u of uw medewerkers bij ons terecht voor de opleidingPlanner Basis en de Planner Gevorderd. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze opleidingen en trainingen? Neem contact met ons op.