x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Dashboards ontwikkelen en implementeren

Boostlogix adviseert en ontwikkelt.

Krijg meer grip op uw dagelijkse operationele processen met de juiste dashboards. Het tijdig signaleren van ontwikkelingen of problemen is cruciaal voor een efficiënte onderneming. Een goed overzicht hebt u in een overzichtelijk dashboard. Boostlogix kan u helpen bij het ontwikkelen en implementeren van dashboards. 

Welk dashboard past bij uw onderneming?

Boostlogix ondersteunt in het opstellen van rapportages, databases en dashboards. We hebben kennis en ervaring met PowerBi, Qlik en Tableau en kunnen voor u de meest overzichtelijke dashboards bouwen. Heeft uw bedrijf voorgenoemde programmatuur niet? Geen probleem, we kunnen ook een near-real-time dashboard in Excel voor u maken. We inventariseren en adviseren specifiek voor uw onderneming. Samen kijken we welke rapportage software het beste bij uw onderneming en doelen.

Ervaring in bouwen van dashboards

Afgelopen maand hebben we voor één van onze klanten weer een dashboard gemaakt. Hierin zien zij continu de statussen van orders die op betreffende dag gepikt en verzonden moeten worden. Onze klant is hiermee geholpen en is erg blij met deze oplossing. Er is nu continue zichtbaarheid en focus en daardoor zien ze een significante afname in backlog orders!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Boostlogix ondersteunt u daar waar u dat nodig acht. Van advies van de juiste rapportage software tot implementatie en coaching tot rapportage management op interim basis. We zorgen altijd voor de juiste ondersteuning zodat rapportages correct worden geïnterpreteerd en gebruikt. Neem contact met ons op.