x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Duurzaamheidsscan

Welke stappen gaat u nemen om aan de regelgeving te blijven voldoen?

Voldoet u al aan nieuwe eisen duurzaamheid?

De komende jaren staat er veel te gebeuren op het gebied van duurzaamheid, ook in de logistieke sector. Van grote bedrijven wordt veel geeist. Zij vragen op hun beurt toeleveranciers en samenwerkingspartners hetzelfde. Bedrijven moeten zich meer en meer gaan verantwoorden. Maar wat is precies de vraag? Wat moet u als bedrijf organiseren of aanpassen? Om dat in beeld te brengen heeft Boostlogix de Duurzaamheidsscan ontwikkeld. 

Welke eisen voor welk bedrijf?

Natuurlijk houdt Boostlogix zich veel bezig met duurzaamheid. Dit onderwerp komt immers bij de meeste van onze klanten aan bod. We dienen allemaal veel te gaan rapporteren en te verantwoorden op het gebied van bijvoorbeeld Carbon Footprint. CRSD en ISO14083. We hebben in beeld gebracht welke vragen en eisen die de komende jaren op alle bedrijven af gaan komen. En ook alle stappen in kaart gebracht die vervolgens genomen moeten worden. Alle eisen, mogelijkheden en te nemen stappen zijn samengebracht in onze “duurzaamheidscan”. 

Snel een overzicht van de mogelijkheden

Weet u wat u moet doen? Wij wel. Doe samen met ons de scan en u weet exact welke stappen u dient te gaan nemen. De scan is kort, u heeft snel in beeld wat de huidige status, kansen en bedreigingen zijn. Natuurlijk kunnen we bij helpen bij advies en implementatie. Vraag nu de duurzaamheidsscan aan.