x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Eric blikt terug op 2023

En wederom is er een jaar voorbij gevlogen…

2023 was een mooi en tegelijk bewogen jaar. Een jaar waarin wereldwijd weer veel is gebeurd. En er is nog veel gaande. De wereld staat niet stil, er is veel aan de hand wat we allemaal liever niet zien en horen. Er zijn veel conflicten waar we allemaal wel mee te maken hebben. Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat we allemaal goed uitkijken en zakelijk en privé verschillende keuzes wat meer afwegen. Wat is belangrijk en wat niet? We merken dat bedrijven ook wat meer afwachten, want wat brengt de toekomst?

Team Boostlogix werkt met passie, hoofd, hart en handen

Boostlogix blijft ondanks de wereldwijde gebeurtenissen stevig groeien en ontwikkelen. In 2023 hebben we prachtige projecten uitgevoerd. Aan enkele projecten zijn we nog aan het werk. In het afgelopen jaar zijn we erg gegroeid in onze aanpak en uitvoering van deze projecten. Onze opdrachtgevers zijn gelukkig erg tevreden en geven hele fijne en warme feedback. Boostlogix is een bedrijf, nee een team dat met passie, hoofd, hart en handen werkt. We helpen bedrijven te verbeteren, te ontwikkelen en de processen zo efficiënt mogelijk in te richten. Van procesbeschrijving tot automatisering en van procesinrichting tot mechanisering. Op dit moment zijn we bijvoorbeeld bij een bedrijf aan de slag om de processen volledig te mechaniseren met robots, met automatische laad- en losstations. We leveren mooie implementaties binnen het gebied van voedselveiligheid, voederveiligheid, ISO 9001, TAPA & AEO. Ook de planner-training en -opleidingen, het coachen en ontwikkelen van mensen is een mooi onderdeel geworden van onze diensten.

Trots op de fijne samenwerkingen

2023 was een jaar vol mooie, zeer mooie projecten waar we stiekem toch wel erg trots op zijn. Trots dat we bij zoveel leuke, mooie bedrijven onze expertise binnen mogen brengen. We willen daarom iedereen bedanken voor het vertrouwen en de enorm fijne samenwerking. We hopen in 2024 weer veel met u in contact te blijven en onze expertise met u te delen. 

Groet,

Eric Oomen

Directeur Boostlogix