x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Logistieke processen warehouse optimaliseren

Logistieke processen warehouse optimaliseren

Een inkooporganisatie van bouwmaterialen heeft Boostlogix gevraagd om een scan uit te voeren en een advies te geven over de mogelijke verbetermogelijkheden met betrekking tot de logistieke processen en de uitvoering daarvan.

Peter Visser en Henk Janssen van Boostlogix gingen met het vraagstuk voor het bedrijf aan de slag. Om een goed en compleet beeld te krijgen van de bestaande processen hebben ze ter plaatse medewerkers geïnterviewd. Ook hebben ze daadwerkelijk meegelopen met alle logistieke processen. En om het plaatje compleet te krijgen interviewden ze nog enkele anderen zoals de mede-eigenaar en klant van de inkooporganisatie.

Natuurlijk werd ook de operationele data geanalyseerd. De uitkomst van het onderzoek is samen met de resultaten van de analyse van de operationele data in een adviesrapport gevat, deze presenteerden Peter en Henk bij de klant. De klant was erg tevreden met het rapport en heeft Boostlogix gevraagd hen te begeleiden in de voorgestelde verbetertrajecten.Inmiddels is Boostlogix gestart met het verbeteren en optimaliseren van de logistieke processen en warehouse inrichting bij deze opdrachtgever. Inmiddels weer de 3e groothandel in Bouwmaterialen die Boostlogix nu adviseert en ondersteunt!

Meer weten over warehouse optimalisatie, logistieke processen, kwaliteitsmanagement of opleidingen? Neem contact op met logistiek adviesbureau Boostlogix. Wij staan voor u klaar met analyse, logistiek advies eninterim management.

logistieke processen optimaliseren
logistieke processen optimaliseren