x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Nauwe samenwerking resulteert in magazijn optimalisatie

De expertise van Boostlogix en de productkennis van de klant leiden tot de meest optimale warehouse inrichting. 

Afgelopen periode heeft Boostlogix een logistiek bedrijf voorzien van professioneel logstiek advies. De opdrachtgever opereert wereldwijd en is logistiek dienstverlener gespecialiseerd in pakket distributie. Ze bieden logistieke oplossingen op maat. Het familiebedrijf werkt samen met verschillende partners om zo efficiënt mogelijk de logistieke processen te ondersteunen en te ontwikkelen. En daarbij de maximale klantervaring te creëren.

Professionele magazijn optimalisatie

Boostlogix is door de opdrachtgever gevraagd om mee te denken over de beste warehouse inrichting. Het uitgangspunt hierbij is om minimaal 1200 palletplaatsen extra te realiseren. Het gevolg hiervan is dat de dag en avond operatie samengevoegd dienen te worden in één ruimte. Ook is er gekeken hoe de systematiek het beste kan ondersteunen bij de gemaakte aanpassingen.

Samenwerking leidt tot optimale logistieke processen

De logistiek engineer van Boostlogix heeft dit traject in samenwerking uitgevoerd met de klant. Dit is gedaan door met elkaar te brainstormen naar de meest optimale inrichting. Bij het brainstormen wordt de expertise van Boostlogix samengevoegd met de productkennis en klantkennis van de opdrachtgever. De ervaring leert dat dit de meest optimale manier is om snel tot een optimaal resultaat te komen.

Wilt u meer weten over warehouse inrichting en de optimalisatie daarvan? De experts van Boostlogix kijken graag met u mee en bedenken een oplossing op maat. Neem contact op via +31 (0)85 070 5395 of stuur een mail naar info@boostlogix.com.