x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Ondersteuning MCA bij ontwikkeling “Brabant Ports”

Boostlogix ondersteunt MCA bij het tot stand brengen en inrichten van Brabant Ports.

Brabant Ports is een coöperatie met 8 deelnemende gemeenten en het havenbedrijf Port of Moerdijk. Doel is om Noord-Brabant als logistieke hotspot nog meer slagkracht te bieden. Door verplaatsing van vervoer over de weg naar vervoer over het water, verdubbelt het containervervoer over binnenwater de komende jaren.  

Brabant Ports is een initiatief van MCA Brabant. MCA Brabant werkt in opdracht van de provincie Noord-Brabant. De organisatie houdt toezicht op alle initiatieven. En ze verbindt alle partijen binnen én buiten Noord-Brabant die betrokken zijn bij verduurzaming van het goederenvervoer. 

Logistiek Specialist Egbert van Dijk bij MCA

Boostlogix ondersteunt MCA bij het tot stand brengen en inrichten van Brabant Ports. In de rol als programmamanager bij MCA Brabant is de logistiek specialist Egbert van Dijk verantwoordelijk voor de verdere vormgeving en uitwerking van de dienstverlening en het opzetten van het organisatiemodel van het nieuwe Brabantse havenbedrijf Brabant Ports

Met dit havenbedrijf worden gemeentes ontzorgd op het gebied van professioneel havenbeheer: inrichten haventarief en havenreglementen, programmaontwikkeling gericht op havengebied ontwikkeling, onderhoud en aanbestedingen, circulaire economie en veiligheid en ondermijning. Egbert adviseert, ondersteunt en ontzorgt namens Boostlogix MCA hiermee en levert een forse bijdrage om deze coöperatie te ontwikkelen en in te richten.

Een prachtig project waar we met trots een bijdrage aan leveren. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!