x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Welkom Onno!

Welkom Onno!

Onno is sinds 2023 deel van het team en een échte aanwinst voor Boostlogix. Onno is 27 jaar en woonachtig in Breda. Voordat hij naar Breda vertrok, heeft hij twee studies afgerond in Eindhoven: “Technische Bedrijfskunde” & “Operations management and Logistics”.

Passie voor procesoptimalisatie in de logistiek

Tijdens zijn studies heeft Onno een passie voor procesverbetering in de logistiek en productieprocessen ontdekt. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij na zijn studie in de consultancy terecht is gekomen. Zijn eerste werkgever was Valcon, waar hij diverse mooie projecten mocht afronden. Na 2 jaar begon het weer te kriebelen en is hij op zoek gegaan naar de volgende uitdaging. Deze uitdaging vond hij bij Boostlogix waar hij de specialisatie in de logistiek en supply chain processen door wil ontwikkelen. De projecten van Boostlogix vragen een sterk conceptueel denkvermogen met een flinke portie pragmatisme. Daarnaast variëren de projecten van operationeel tot strategisch, wat resulteert in een breed scala aan projecten. Boostlogix is het geschikte bedrijf waar Onno zijn kennis in de praktijk kan brengen en het helpen met het oplossen van diverse vraagstukken.

Wie is Onno?

In zijn vrije tijd besteedt Onno graag tijd aan lekker actief bezig zijn. Dit uit zich in hardlopen of fitnessen. Daarnaast heeft hij een enorme passie voor watersport. Alles op en om het water, passief en actief, spreekt hem enorm aan. Varen, surfen in alle vormen en maten, of lekker op het strand liggen geven hem energie. Omdat het klimaat in Nederland niet het hele jaar toestaat om te genieten op het water, verruilt Onno het water in de wintermaanden graag voor de sneeuw. Een weekje skiën zorgt altijd voor een opgeladen batterij.



Hiermee kan ik u helpen:

  • Procesanalyse van logistieke en productieprocessen
  • Warehouse lay-out optimalisaties
  • Voorraad beheersing/optimalisaties
  • Productie lay-out optimalisaties
  • Transport route optimalisaties
  • Implementatie van continue verbetertrajecten
  • Projectmanagement
  • Implementatietrajecten van bedrijfs-brede procesverbeteringen

 Afspraak maken met Onno? Neem contact op via +31(0) 85 070 53 95 of mail ons via info@boostlogix.com.