x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Automatisering en robotisering implementeren

Voor deze opdrachtgever mag Boostlogix het complete warehouse opnieuw inrichten. Hierbij zijn er geen fysieke limiteringen. 

Boostlogix is bezig met een nieuw project. De opdrachtgever is producent en leverancier van bouwmaterialen. Een echt familiebedrijf dat de klant centraal stelt en altijd bezig is met innovatieve ontwikkelingen. Ook duurzaamheid staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Ze waren op zoek naar een betrouwbare en professionele partner. De keuze ging naar Boostlogix.

Optimale warehouse inrichting

Voor deze opdrachtgever mag Boostlogix het complete warehouse opnieuw inrichten. Hierbij zijn er geen fysieke limiteringen. In dit vraagstuk dient er nagedacht te worden over verschillende zaken zoals: hoe kan het warehouse geautomatiseerd worden en hoe zou robotisering toegepast kunnen worden?

Ook wordt er gekeken hoe het logistiek proces het beste kan aansluiten op de producties en waar welke val activiteiten uitgevoerd dienen te worden. Ook de inrichting van het buitenterrein gaat niet aan Boostlogix voorbij want ook het buitenterrein; aanrijdroutes, laadplaatsen en losplaatsen worden optimaal uitgetekend.

Datascan

Boostlogix zal het project invullen door eerst een scan uit te voeren op de logstieke processen en de data. Op basis van de scan zal Boostlogix mogelijke scenario’s opstellen die als basis gepakt zullen worden voor de brainstormsessies met de klant. Het is belangrijk om de finalisering van de layout samen met de klant te doen zodat het plan ook binnen de organisatie gedragen wordt.

Partner voor logistiek advies en implementaties

Boostlogix heeft jarenlange kennis in de logistieke sector. Zaken zoals warehouse inrichting, kwaliteitsmanagement en routeoptimalisatie zijn dagelijkse bezigheden van onze logistieke experts. Naast operations heeft Boostlogix ook experts op het gebied van business intelligence en kwaliteit. Het team van Boostlogix bestaat uit meerdere specialisten die we inzetten op het juiste moment. Op deze manier heeft de klant de best passende oplossing en uitvoering die mogelijk is. De perfecte én duurzaamste oplossing.

Wilt u meer weten over de aanpak van Boostlogix? De experts kijken graag met u mee en bedenken een oplossing op maat. Neem contact op via +31 (0)85 070 5395 of stuur een mail naar info@boostlogix.com.