x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Boostlogix ondersteunt de Gemeente Eindhoven

Afgelopen periode heeft Boostlogix haar kennis en specialisme ingezet bij Gemeente Eindhoven.

Afgelopen periode heeft Boostlogix haar kennis en specialisme ingezet bij Gemeente Eindhoven. Een projectleider van Boostlogix ondersteunt en adviseert de Gemeente Eindhoven voor de Vastgoedtafel Ondermijning. De projectleider is verantwoordelijk om een Vastgoedtafel op te zetten. Het doel van dit project is om ondermijning (criminaliteit) te voorkomen, te signaleren en terug te dringen.

Professioneel projectmanagement

Criminaliteit zoals drugs- en mensenhandel en zorgfraude heeft vaak een gemeenschappelijke component namelijk vastgoed. De Gemeente Eindhoven heeft behoefte aan overzicht en inzicht om uiteindelijk een toolbox en effectieve organisatie te ontwikkelen. Boostlogix levert de Gemeente Eindhoven een projectmanager om dit door een bedrijfskundige bril – binnen wettelijke kaders -  succesvol bij elkaar te brengen en te ontwikkelen. Heeft u vragen over deze case? Neem contact op via +31 (0)85 070 5395. Ook kunt u ons altijd bereiken via info@boostlogix.com.

De dienstverlening van Boostlogix

Boostlogix is een adviesbureau en helpt u met logistieke vraagstukken. Heeft u, net als Gemeente Eindhoven, hulp nodig bij het leiden van een project? Of heeft u een vraag over warehouse inrichten of kwaliteitscertificaten? Boostlogix is gespecialiseerd in de logistieke branche. Dus heeft u vragen over operations, business intelligens, kwaliteit of interim magament? Dan bent u bij Boostlogix aan het juiste adres.

Opleidingen

Naast deze dienstverlening, biedt Boostlogix ook diverse opleidingen aan. Ontwikkeling is belangrijk in een bedrijf en daarom heeft Boostlogix een aantal opleidingen in de logistieke sector ontwikkeld. Een interessante opleiding voor medewerkers van een logistiek bedrijf is de opleiding: Planner Basis of Planner Gevorderd. Tijdens de lesdagen leren de studenten alle facetten van het plannen van transport. Naast de reguliere lesdagen, vraagt de opleiding ook zelfstudie, e-learning en praktijkopdrachten. Bekijk hier alle opleidingen.