x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Procesbeschrijving voor ICT-oplossingen

Nieuw project voor een grote logistieke dienstverlener.

Een grote logistieke dienstverlener wil een nieuw ERP aanschaffen. Om een goede keuze, de juiste selectie te kunnen maken, is het belangrijk dat eerst alle processen in kaart worden gebracht. Echt een opdracht voor Boostlogix.

Gedetailleerde procesbeschrijvingen 

De logistieke dienstverlener is gespecialiseerd in uitzonderlijk vervoer, een nichemarkt. In het bedrijf zijn 500 medewerkers werkzaam. Om alle logistieke processen goed in beeld te krijgen is Boostlogix per afdeling aan de slag gegaan. De beschrijvingen zijn gemaakt door het afnemen van interviews met aangestelde key-user per afdeling. Op basis van de interviews zijn procesbeschrijvingen in Visio gemaakt met aanvullend nog een iets meer gedetailleerde beschrijving in Word. 

Professionele uitwerking en advies

De gemaakte procesbeschrijvingen zijn nu het startpunt voor een nieuw ERP en TMS-selectie. En ook daarin mag Boostlogix een mooie rol gaan spelen. Deze klant is nu al zeer tevreden. Voor het hele bedrijf liggen nu zeer uitgebreide beschrijvingen klaar die overal bruikbaar voor zijn. Boostlogix gaat nu verder met het adviseren en ondersteunen in de verdere stappen.

Maatwerk oplossing

Boostlogix is uw partner voor logistiek advies en implementaties. Wij delen onze dienstverlening op in vijf verschillende onderwerpen: operations, business intelligence, kwaliteit, opleidingen en interim-management. Voor ieder vraagstuk kunt u bij Boostlogix terecht en biedt Boostlogix een maatwerk oplossing. Geen vraagstuk is hetzelfde dus is de oplossing ook altijd anders. Boostlogix brengt uw bedrijf in kaart en kijkt per vraagstuk hoe ze dit gaan aanpakken. Altijd maatwerk dus!

Vragen over dit artikel? Neem contact op via +31 (0)85 070 5395 of stuur een bericht naar info@boostlogix.com