x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Ronald van der Vleuten kwaliteitsmanager Boostlogix

Laat u alles over MyQMS zien.

Ronald van der Vleuten is in november bij Boostlogix gestart als Kwaliteitsmanager. Zijn specialisaties zijn:

  • Kwaliteitsmanagement
  • Combineren en integreren van kwaliteitssystemen
  • Continu verbeteren (PDCA)
  • Omzetten van processen in procedures en instructies
  • Risico analyse (zowel kwaliteit als veiligheid)

Hij gaat zich voornamelijk bezighouden met advisering en ondersteuning bij het onderhouden van diverse kwaliteitsmanagementsystemen, het uitvoeren van interne audits en begeleiding van opvolgings- en certificeringsaudits. Ronald is gecertificeerd Authorised Auditor TAPA FSR en TSR en gaat ook de implementatie, certificering en onderhoud van TAPA FSR 2020 en TAPA TSR 2020 begeleiden. 

Kwaliteitsmanager met ruime ervaring

Ronald heeft een zeer brede kennis van kwaliteit in Logistiek en productie, zowel Food als Agri, maar ook op het niveau van QESH. Specialiteiten van Ronald zijn o.a. ISO 9001, ISO 14001, ISO/FSSC 22000, GMP+ en SQAS maar ook HALAL en kosher certificering. Daarnaast is Ronald ook specialist op Gezondheid en Milieu, Veiligheid (Hoofd BHV), ARBO en RI&E en geeft Ronald veiligheidstrainingen aan zowel operationele als staf medewerkers).

Heeft u vraagstukken waar Ronald u wellicht bij kan helpen? Bent u op zoek naar advies, heeft u behoefte aan ondersteuning? Of wilt u meer weten over ons kwaliteitsmanagementsysteem MyQMS? Neem vrijblijvend contact met ons op.