x
© 2024 - Boostlogix | Logistiek Adviesbureau

Boostlogix feliciteert haar klanten met recent behaalde certificaties

Kwaliteit en veiligheid voorop!

Bedrijven die voedsel vervoeren of voedsel op- en overslaan, dienen de juiste certificaten op zak te hebben. Deze waarborgen de kwaliteit van de levensmiddelen en daarmee ook direct de veiligheid.

Professionele begeleiding naar certificatie

Boostlogix ondersteunt bedrijven in de logistieke sector bij het behalen van verschillende kwaliteitscertificaten. Ook als het gaat om de voedselveiligheid. Onze specialisten verdiepen zich in uw onderneming en inventariseren snel. Daarnaast helpen ze praktisch en pragmatisch om het proces te optimaliseren ten bate van de certificatie. 

In de afgelopen periode hebben wij weer verschillende klanten mogen begeleiden naar succesvol behaalde voedselveiligheidscertificaties. Wij feliciteren:

Verschillende certificeringen

Het is in Nederland niet eens wettelijk verplicht is om sommige voedselveiligheid certificaten te behalen. Echter wordt het van klanten wel verwacht en kan het daardoor potentiële samenwerkingen in de weg staan wanneer u ervoor kiest niet gecertificeerd te zijn. De keuze tussen een bedrijf mét of zonder certificaten is dan snel gemaakt. De certificaten waar Boostlogix u bij kan helpen zijn onder andere: Hygiëne Transport en opslag (voor het midden- en kleinbedrijf), GFSI en ISO 22000 / FSSC 22000. Daarnaast biedt Boostlogix een training hygiëne en veiligheid aan.

Wilt u nadere informatie over onze ondersteuning bij (voedselveiligheids-) certificaties in de logistieke sector. Neem contact met ons op en wij informeren u graag over de mogelijkheden.